Optiek Bourgois
  • hoorapparaten_strombeek
  • hoorapparaten informatie
  • hoorapparaten_aanbod
  • hoorapparaten_prijs
  • hoorapparaten_grimbergen
  • Bekende merken hoorapparaten

Is een hoorapparaat iets voor jou?

Hoorapparaten Grimbergen - Justine Verbeke


Info en advies over een hoorapparaat.

Denkt u – of uw omgeving – dat u nood heeft aan een hoorapparaat?  Laat je vakkundig adviseren door Audioloog Justine Verbeke en doe een gratis hoortest.  De hoortest is volledig vrijblijvend en zal uitsluitsel brengen of u gebaat bent met een hoorapparaat. Een audioloog is tevens de meest geschikte persoon om informatie en advies over hoorapparaten te verstrekken.

Audioloog Justine Verbeke | Hoorcentrum | Optiek Bourgois

Een onafhankelijk audioloog is de beste garantie op helder en eerlijk advies. Audioloog Justine Verbeke vervult een belangrijke schakelfunctie tussen gebruiker en voorschrijvende arts. Uw audioloog voert niet enkel hoortesten uit, maar adviseert u oordeelkundig over de verschillende soorten en type apparaten. Tevens staat de audioloog in voor het correct afstellen en bijregelen van de hoorapparaten en staat garant voor een vlekkeloos gehoor. Met jaren ervaring is Audioloog Justine Verbeke  uw vertrouwen waard.

Wat kost een hoorapparaat?

De kostprijs van een hoorapparaat is voor iedereen verschillend. De kostprijs wordt bepaald door het gehoorverlies, het type toestel, uw levensstijl en verwachtingen alsook door de technische mogelijkheden van het toestel. Wij bieden hoorapparaten in verschillende prijsklassen, waaronder ook instapmodellen.  Ook deze instapmodellen zijn van uitstekende kwaliteit, maar zijn vaak voorzien van minder technische opties. Maak een afspraak voor een vrijblijvende prijsofferte voor uw hoorapparaat.

Terugbetaling hoorapparaat mutualiteit.

Bij de aanschaf van een hoorapparaat krijg je (mits een aantal voorwaarden) een aanzienlijk bedrag terugbetaald door de mutualiteit.

Afspraak voor advies of gratis hoortest.

Ons hoorcentrum en audioloog Justine Verbeke zijn elke dinsdagvoormiddag (na afspraak!) beschikbaar voor alle informatie over hoorapparaten of voor een gratis hoortest. Contacteer ons voor een afspraak : 0479 30 73 35 – 02 267 33 68 of mail naar info@optiekbourgois.be

© 2024 Optiek Bourgois